PVC vloer IJsselmuiden

Specialist in PVC vloeren

Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar een mooie PVC vloer in IJsselmuiden? Hanze Vloeren uit Kampen helpt u graag bij deze zoektocht. In onze huiselijke showroom ontvangen we u graag voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw woonwensen in beeld brengen. Tijdens dit gesprek kunnen we u verschillende soorten PVC laten zien in verschillende prijsklassen. Beginnend bij € 45 en oplopend tot € 120 per m2. Dit is inclusief btw, egaliseren en leggen. Zo beschikken we over plak en click pvc voor uw woning in IJsselmuiden. Wat betreft de manier van het leggen, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan visgraat, Hongaarse punt, tegelpatroon of een recht legpatroon. We nemen graag de laatste trends en ontwikkelingen met u door.

Ook ideaal voor natte ruimtes

Veel inwoners in IJsselmuiden hebben gekozen voor een mooie PVC vloer. Wist u dat PVC ook ideaal is voor natte ruimtes? Daarom kunt u zo’n type vloer prima in uw badkamer of wc neerleggen. PVC is namelijk waterbestendig en zet niet uit zoals laminaat en andere houten vloeren wel doen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een PVC vloer door uw hele huis te laten leggen. Dan heeft u van woonkamer tot keuken en van gang tot wc een mooie doorlopende vloer.

Trap bekleden met PVC

U kunt er zelfs voor kiezen om PVC op de trap te leggen in uw woning in IJsselmuiden. PVC is namelijk een perfecte vloerbedekking voor op de trap. Het absorbeert geluid en is makkelijk in onderhoud. Daarom kiezen er steeds meer mensen voor om hun trap te bekleden met PVC. Ideaal voor als u in uw hele woning in IJsselmuiden dezelfde PVC vloer wilt toepassen. Alle plak PVC vloeren zijn toe te passen op een trap. Onze medewerkers laten u graag alle mogelijke dessins en kleuren zien. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een trap bekleden met PVC tussen de € 900 en € 2.000 inclusief btw.

Nabij IJsselmuiden vindt u Hanze Vloeren voor PVC

Wilt u alle mogelijkheden van een PVC vloer voor uw huis in IJsselmuiden ontdekken? Breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Betonstraat 7 in Kampen. We zijn geopend tijdens kantooruren en werken alleen op afspraak. Neem daarom eerst contact met ons op via telefoonnummer 038 – 792 01 39 of stuur een mail naar info@hanzevloeren.nl. We ontmoeten u daarna graag in onze showroom, zodat we samen de perfecte PVC vloer kunnen vinden voor uw huis in IJsselmuiden. U kunt direct een offerte aanvragen via onze website, dan nemen wij contact met u op.

We zijn ook goed bereikbaar vanuit Zwolle, Biddinghuizen, Meppel, Dronten, Genemuiden, Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Lelystad en Emmeloord.