PVC vloer Deventer

Specialist in PVC vloeren

Vraag direct een offerte aan

Bent u een zoektocht gestart naar een prachtige PVC vloer in Deventer? Zoek dan niet verder! Hanze Vloeren uit Kampen staat klaar om u te helpen bij deze leuke zoektocht. In onze warme en huiselijke showroom verwelkomen wij u graag voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw woonwensen nauwkeurig in kaart brengen. Tijdens dit gesprek presenteren wij u verschillende soorten PVC vloeren in diverse prijsklassen. Of uw budget nu €45 of €120 per m2 is, inclusief btw, egaliseren en leggen, wij hebben voor ieder wat wils. Met ons ruime assortiment aan plak -en click PVC, vindt u bij Hanze Vloeren gegarandeerd de perfecte PVC vloer voor uw woning in Deventer.

Ontdek de verschillende legpatronen

Bij Hanze Vloeren begrijpen we dat de manier van leggen net zo belangrijk is als de PVC vloer in Deventer zelf. Daarom bieden wij u een ruime keuze aan legpatronen om uw PVC vloer een unieke uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan de trendy visgraat, het klassieke Hongaarse punt, een stijlvol tegelpatroon of een strak recht legpatroon. Onze ervaren medewerkers nemen graag de laatste trends en ontwikkelingen met u door, zodat u de juiste keuze kunt maken die perfect bij uw interieur in Deventer past.

Ideaal voor natte ruimtes

Wist u dat PVC vloeren ook ideaal zijn voor natte ruimtes? Steeds meer inwoners van Deventer kiezen voor een prachtige PVC vloer in hun badkamer of toilet. PVC is namelijk waterbestendig en zal niet uitzetten zoals laminaat en andere houten vloeren dat wel doen. Als u wilt, kunt u zelfs uw hele huis in Deventer voorzien van een naadloze PVC vloer, van de woonkamer tot de keuken en van de gang tot het toilet.

Geef uw trap in Deventer een stijlvolle uitstraling met PVC

Wilt u uw trap in Deventer een stijlvolle make-over geven? Dan is PVC de perfecte keuze als vloerbedekking voor uw trap. PVC absorbeert geluid en is zeer onderhoudsvriendelijk. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun trap te bekleden met PVC, vooral als ze in hun hele woning dezelfde vloer willen toepassen. Bij Hanze Vloeren bieden wij een ruim assortiment aan dessins en kleuren voor uw trap. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw trap bekleden met PVC voor een prijs tussen €900 en €2.000, inclusief btw. Neem voor meer informatie contact met ons op via 038 – 792 01 39 of stuur een mail naar info@hanzevloeren.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen via onze website.

We hebben al vele PVC vloeren gelegd en trappen bekleed in o.a. IJsselmuidenMeppelDrontenGenemuidenApeldoornZwolleHarderwijkLelystad en Emmeloord. en ver daarbuiten.