PVC vloer Zwolle

Specialist in PVC vloeren

Vraag direct een offerte aan

Woont u in Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, en bent u een zoektocht begonnen naar PVC vloeren? Reis dan voor het beste vloeradvies af naar Hanze Vloeren in het historische Kampen. Op nog geen 20 minuten rijden van Zwolle vindt u onze sfeervolle showroom vol prachtige PVC vloeren aan de Betonstraat 7. Onze medewerkers staan u daar graag persoonlijk te woord en geven advies dat bij u past. U kunt bij ons PVC vloeren vinden tussen de € 45,- en € 120,-. Dit is afhankelijk van uw situatie en de keuze die u hierin maakt. We maken dan ook graag een passende offerte van uw PVC vloer in Zwolle.

Kies voor PVC op uw trap

Wellicht komt het niet meteen in u op, maar PVC is een ideale bekleding voor uw trap in Zwolle. We vertellen u graag waarom het een goede keuze is om uw trap met PVC te bekleden:

  • Het absorbeert geluid, waardoor u minder galm in uw trappengat ervaart.
  • Het is makkelijk te onderhouden door het regelmatig te stofzuigen en met een vochtige doek af te nemen.
  • Het is slijtvast en gaat daarom langer mee.
  • Alle soorten plak PVC zijn op uw trap toe te passen.

We hebben al vele mooie PVC vloeren in Zwolle mogen leggen en trappen met PVC mogen bekleden. We kunnen een trap bekleden met PVC tussen de € 900 en € 2.000 inclusief btw. De prijs bepalen we aan de hand van uw wensen en situatie.

PVC vloer in Zwolle laten leggen

Zoekt u een leverancier die de PVC vloer in uw huis in Zwolle kan komen leggen? Ook dan zit u bij Hanze Vloeren goed. We hebben een professionele legservice die met alle precisie uw PVC vloer voor u neerlegt. Zo heeft u er verder geen omkijken naar en nemen wij alles voor u uit handen. Dat werkt voor u en voor ons net zo prettig. Bij het leggen van PVC vloeren is het namelijk heel belangrijk dat de ondergrond vlak is. Als u bijvoorbeeld kiest voor een plak PVC vloer, dan egaliseren we de ondergrond eerst voordat we de vloer gaan leggen. Zo zijn we verzekerd van een ondergrond zonder vuil en oneffenheden. Dat zorgt voor een mooi en goed eindresultaat.

Plan direct een afspraak in

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact op via 038 – 792 01 39 of stuur een mail naar info@hanzevloeren.nl. Naast PVC vloeren bieden wij ook andere soorten vloerbedekking aan. Ook is het mogelijk om raambekleding voor u te verzorgen. Zo kunt u op één plek voor veel dingen slagen. Hopelijk zien we u snel in onze showroom om uw PVC vloer voor uw woning in Zwolle uit te zoeken. Direct een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk via onze website.

We zijn ook goed bereikbaar vanuit IJsselmuiden, Meppel, Dronten, Genemuiden, Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Lelystad, Biddinghuizen en Emmeloord.