PVC vloer Meppel

Specialist in PVC vloeren

Vraag direct een offerte aan

In steeds meer huizen in Meppel is PVC op de vloer te vinden. En dat begrijpen wij bij Hanze vloeren maar al te goed, want als PVC vloer specialist zijn wij een groot voorstander van deze vloeren. Vanuit onze sfeervolle showroom in Kampen helpen we al jaren mensen bij het vinden van hun droomvloer. Dit doen we in een klein team met ieder zijn eigen expertise. Verder beschikken we over een professionele legservice. We werken samen met gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Denk hierbij aan: Gelasta, Cotap, Belakos, mFlor, TFD, Therdex, Tarkett en Gerflor. Maak direct een afspraak om uw PVC vloer voor uw woning in Meppel bij ons uit te zoeken. Of vraag een offerte aan en wij nemen contact met u op!

Zo verlengt u de levensduur van uw PVC vloer

Een PVC vloer is een populaire keuze in Meppel vanwege de duurzaamheid en onderhoudsgemak. Om ervoor te zorgen dat uw PVC vloer er altijd als nieuw uitziet, is regelmatig onderhoud nodig. Een belangrijke stap is om de vloer regelmatig te stofzuigen of te vegen om vuil en stof te verwijderen. Maak de vloer daarnaast wekelijks schoon met een vochtige dweil en een mild schoonmaakmiddel. Gebruik geen agressieve chemicaliën of bleekmiddelen, omdat deze de vloer kunnen beschadigen. Vermijd ook het gebruik van stoomreinigers, omdat deze de lijm die de vloer op zijn plaats houdt kunnen beschadigen. Het is ook belangrijk om geen scherpe voorwerpen te gebruiken die de vloer kunnen krassen of beschadigen. Door regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat uw PVC vloer in Meppel er lang mooi uit blijft zien en kunt u er jarenlang van genieten.

PVC vloer in Meppel laten leggen

Als u op zoek bent naar naar een leverancier die een PVC vloer kan leggen in uw huis in Meppel? Dan bent u bij Hanze Vloeren aan het juiste adres. Wij bieden een professionele legservice die met de grootste precisie uw PVC vloer installeert, zodat u er verder geen omkijken naar heeft. We nemen dit graag voor u uit handen. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook voor ons. Bij het leggen van PVC vloeren is het namelijk van groot belang dat de ondergrond volledig vlak is. Als u bijvoorbeeld kiest voor een plak PVC vloer, dan egaliseren we de ondergrond eerst voordat we de vloer gaan leggen. Zo kunnen we er zeker van zijn dat de ondergrond vrij is van vuil en oneffenheden, wat leidt tot een prachtig en goed eindresultaat.

PVC vloer koopt u bij Hanze vloeren nabij Meppel

Naast vloerbedekking kunnen we u ook voorzien van raambekleding. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of direct een afspraak met ons maken? Bel dan naar 038 – 792 01 39 of stuur een e-mail naar info@hanzevloeren.nl. Naast PVC vloeren bieden wij ook andere soorten vloerbedekking aan. Zo kunt u voor veel verschillende dingen bij ons terecht. We hopen u snel te mogen begroeten in onze showroom om uw PVC vloer voor uw woning in Meppel uit te zoeken.

We zijn ook goed bereikbaar vanuit IJsselmuidenZwolle, Biddinghuizen, DrontenGenemuidenApeldoornDeventerHarderwijkLelystad en Emmeloord.