PVC vloer Harderwijk

Specialist in PVC vloeren

Vraag direct een offerte aan

Welkom bij Hanze Vloeren: dé specialist in PVC vloeren voor inwoners van Harderwijk en omgeving! Bent u op zoek naar hoogwaardige PVC vloeren en professioneel advies? Dan nodigen wij u uit om naar onze sfeervolle showroom in het historische Kampen te komen. Slechts op 30 minuten rijden van Harderwijk, bevindt zich onze showroom aan de Betonstraat 7, waar u een uitgebreide collectie prachtige PVC vloeren kunt bewonderen. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u persoonlijk te woord te staan en u te voorzien van advies op maat. Bij Hanze Vloeren vindt u PVC vloeren in diverse prijsklassen, variërend van €45,- tot €120,-, afhankelijk van uw situatie en persoonlijke voorkeuren. Wij stellen graag een passende offerte op voor uw PVC vloer in Harderwijk.

Kies voor PVC op uw trap!

Denkt u er weleens aan om uw trap in Harderwijk te bekleden? PVC is een uitstekende keuze en wij vertellen u graag waarom:

  • Geluidsabsorptie: PVC bekleding zorgt voor minder galm in uw trappengat.
  • Onderhoudsgemak: eenvoudig te reinigen met regelmatig stofzuigen en een vochtige doek.
  • Duurzaamheid: PVC is slijtvast en gaat lang mee.
  • Veelzijdigheid: alle soorten plak PVC zijn geschikt voor uw trap.

Bij Hanze Vloeren hebben we al talloze prachtige PVC vloeren in Harderwijk gelegd en trappen met PVC bekleed. Voor het bekleden van uw trap met PVC variëren onze prijzen tussen €900,- en €2.000,-, inclusief btw. De exacte prijs is afhankelijk van uw wensen en situatie.

Laat uw PVC vloer in Harderwijk professioneel leggen

Bent u op zoek naar een leverancier die uw PVC vloer in Harderwijk kan leggen? Dan bent u bij Hanze Vloeren aan het juiste adres! Wij beschikken over een professionele legservice die uw PVC vloer met uiterste precisie installeert. U heeft er geen omkijken naar, want wij nemen het gehele proces uit handen. Het is van groot belang dat de ondergrond vlak is bij het leggen van PVC vloeren. In het geval van plak PVC egaliseren we eerst de ondergrond voordat we de vloer installeren, zodat we verzekerd zijn van een schone en egale basis. Dit zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Plan direct een afspraak in!

Wilt u meer informatie over onze diensten of direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 038 – 792 01 39 of stuur een e-mail naar info@hanzevloeren.nl. Naast PVC vloeren bieden wij ook andere soorten vloerbedekking aan en kunnen wij u voorzien van raambekleding. Bij Hanze Vloeren slaagt u dus op één plek voor al uw vloer- en raamdecoratie. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom, zodat we samen uw ideale PVC vloer voor uw woning in Harderwijk kunnen vinden. Wilt u direct een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk via onze website. Aarzel niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar uw droomvloer!

We hebben al vele PVC vloeren gelegd en trappen bekleed in o.a. IJsselmuidenMeppelDrontenGenemuidenApeldoornDeventerZwolleLelystad, Emmeloord en ver daarbuiten.