PVC vloer Emmeloord

Specialist in PVC vloeren

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een prachtige PVC vloer in uw huis in Emmeloord? Dan staat Hanze Vloeren uit Kampen voor u klaar om u te helpen bij deze zoektocht. In onze knusse showroom ontvangen wij u graag voor een persoonlijk gesprek, waarin wij uw woondromen in kaart brengen. Tijdens dit gesprek laten wij u verschillende soorten PVC zien in diverse prijsklassen, variërend van € 45 tot € 120 per m2. Dit is inclusief btw, egaliseren en leggen. Zo hebben wij plak -en click PVC beschikbaar voor uw woning in Emmeloord. Wat betreft de legwijze zijn er tal van mogelijkheden, zoals visgraat, Hongaarse punt, tegelpatroon of een recht legpatroon. We praten graag u bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Bekleed uw trap met PVC

PVC is een uitstekende keuze als het gaat om uw trapbekleding in Emmeloord gaat. Dit materiaal is duurzaam en sterk, waardoor het bestand is tegen slijtage. Het is ook zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, wat het ideaal maakt als trapbekleding voor bij uw thuis in Emmeloord. Bovendien is PVC beschikbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan de stijl van uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke uitstraling of een klassiek, elegant design. Een ander voordeel van PVC is dat het zacht en comfortabel is om op te lopen, waardoor het een veilige keuze is voor trappen. Het bekleden van uw trap in Emmeloord met PVC kunnen wij realiseren tussen de € 900 en € 2.000 inclusief btw. Dit is afhankelijk van uw woonwensen.

Meer dan alleen PVC vloeren

We zijn al vaak naar Emmeloord afgereisd om mensen blij te maken met een mooie PVC vloer. En dat doen we natuurlijk ook heel graag bij u. Maar we hebben u meer te bieden dan PVC vloeren. U kunt ook bij ons terecht voor tapijt, schoonloopmatten, plinten, jaloezieën en gordijnen. Zo kunt u op één plek slagen voor vloerbedekking en raambekleding. Dit doen we in een klein team met ieder zijn eigen expertise vanuit onze showroom in Kampen. Tijdens onze samenwerking krijgt u persoonlijke aandacht, want dat vinden we belangrijk in onze manier van werken. Zo koopt u met een goed gevoel een PVC vloer voor uw huis in Emmeloord.

PVC vloer in Emmeloord door ons gelegd

Wilt u de PVC vloer in Emmeloord laten leggen? Onze ervaren medewerkers realiseren dit graag voor u. Met oog voor detail verzorgen wij de vloer tot in de puntjes en gaan pas weg als u tevreden bent. Wilt u een afspraak maken en onze showroom bezoeken? U bent van harte welkom aan de Betonstraat 7 in Kampen tijdens kantooruren. We werken alleen op afspraak. Bel naar 038 – 792 01 39 of stuur een mail naar info@hanzevloeren.nl. We kijken nu al uit naar onze afspraak om uw PVC vloer uit te zoeken en daarna in Emmeloord voor u te leggen. U kunt ook directe een offerte aanvragen via onze website, dan nemen wij contact met u op.

We zijn ook goed bereikbaar vanuit Biddinghuizen, IJsselmuidenMeppelDrontenGenemuidenApeldoornDeventerHarderwijkLelystad en Zwolle.