PVC vloer Genemuiden

Hanze vloeren, de PVC specialist

Vraag direct een offerte aan

Bent u aan het rondkijken naar een mooie PVC vloer voor uw woning in Genemuiden? Hanze Vloeren, de PVC specialist uit Kampen, helpt u graag verder. In onze mooi aangeklede showroom ontvangen wij u graag voor een persoonlijk gesprek, waarin wij uw woonwensen bespreken. Ook praten we u graag bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Tijdens dit gesprek laten we u diverse soorten PVC zien met prijsklassen tussen de € 45 en € 120 per m2. Onze prijzen zijn inclusief btw, egaliseren en leggen. We hebben zowel plak- als click-PVC beschikbaar voor uw woning in Genemuiden. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan legpatronen, zoals visgraat, Hongaarse punt, tegelpatroon of een recht legpatroon. Net wat u mooi vindt! Vraag een offerte aan via onze website en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.

PVC is uitermate geschikt voor vloerverwarming

PVC vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Dus heeft of krijgt u vloerverwarming in uw huis in Genemuiden, dan is PVC de beste keuze. Een van de belangrijkste redenen is dat PVC een uitstekende warmtegeleider is. Dit betekent dat de warmte van de vloerverwarming goed wordt verspreid over de vloer, waardoor de ruimte gelijkmatig wordt verwarmd. Een ander voordeel van een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming is dat PVC een materiaal is dat niet uitzet of krimpt bij temperatuurveranderingen. Dit is belangrijk, omdat temperatuurveranderingen kunnen leiden tot scheuren of andere beschadigingen in de vloer. Uw PVC vloer in Genemuiden blijft er dus altijd strak en mooi bij liggen.

Goede akoestische eigenschappen

Wilt u een goede akoestiek in uw woning in Genemuiden? De akoestiek van een PVC vloer is afhankelijk van het type vloer en de omgeving waarin deze wordt geplaatst. Over het algemeen biedt PVC goede akoestische eigenschappen. Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een goede akoestiek in uw huis in Genemuiden is de demping van geluid door uw PVC vloer. PVC is in staat om geluidstrillingen te absorberen, waardoor er minder geluidsgolven worden weerkaatst en de akoestiek wordt verbeterd. Dit is vooral belangrijk in ruimtes waarin veel wordt gelopen, zoals in uw woonkamer in Genemuiden.

Koop uw PVC vloer bij Hanze Vloeren, nabij Genemuiden

Wilt u graag uw PVC vloer laten leggen in Genemuiden? Dan kunt u bij ons terecht! Onze deskundige medewerkers voeren dit tot in de puntjes uit. Indien u een afspraak wilt maken en onze showroom wilt bezoeken, bent u tijdens kantoortijden van harte welkom aan de Betonstraat 7 in Kampen. We werken op afspraak. Maak een afspraak door te bellen naar 038 – 792 01 39 of stuur een mail naar info@hanzevloeren.nl. We zien uit naar onze ontmoeting om uw droom PVC vloer uit te zoeken en te leggen bij u in Genemuiden. Tot snel!

We zijn ook goed bereikbaar vanuit Biddinghuizen, IJsselmuidenMeppelDrontenZwolleApeldoornDeventerHarderwijkLelystad en Emmeloord.