PVC vloer Apeldoorn

Specialist in PVC vloeren

Vraag direct een offerte aan

Op zoek naar een specialist in PVC vloeren in Apeldoorn? Dan bent u bij Hanze Vloeren aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en leggen van PVC vloeren. In onze showroom in Kampen ontvangen wij u graag voor een persoonlijk gesprek. Wij denken met u mee en geven passend advies over de perfecte PVC vloer die aansluit op uw wensen.

Waar is PVC van gemaakt?

PolyVinylChloride, ofwel PVC, is een kunststof die bestaat uit zout en aardolie. Een PVC vloer bestaat uit een onderlaag, een tussenlaag en een toplaag. De toplaag bevat het motief en is voorzien van een laklaag ter bescherming. Waarom een PVC vloer een goede keuze is voor uw huis in Apeldoorn? PVC is een sterke vloer die langer meegaat dan bijvoorbeeld laminaat en vinyl. Bovendien is PVC een goede warmtegeleider, wat het de ideale vloer maakt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is een PVC vloer makkelijk in onderhoud en werkt het geluiddempend.

Laat uw PVC vloer door ons leggen in Apeldoorn

Wij bieden ook een professionele legservice. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de PVC vloer perfect bij u thuis in Apeldoorn komt te liggen. Trapbekleding van hoge kwaliteit is essentieel voor de uitstraling van uw woning in Apeldoorn. Wilt u een duurzame en makkelijk te onderhouden trapbekleding die ook nog eens geluiddempend is? Dan is PVC de juiste keuze voor u! Onze ervaren vakmensen hebben al vele trappen in Apeldoorn met PVC bekleed en zorgen ervoor dat uw trap er prachtig uitziet en jarenlang meegaat. Wij begrijpen dat elke klant in Apeldoorn unieke wensen heeft en bieden daarom verschillende prijzen aan voor het bekleden van een trap, variërend van € 900 tot € 2.000 inclusief btw. Afhankelijk van uw situatie en voorkeuren bieden wij een passende oplossing.

PVC in de badkamer?

Naast trapbekleding is PVC ook een uitstekende keuze voor uw badkamer in Apeldoorn. PVC vloeren zijn bestand tegen water en zetten niet uit, zoals houten vloeren wel kunnen doen. Hierdoor zijn ze perfect voor natte ruimtes, zoals uw badkamer of toilet. Overweegt u om uw hele huis te voorzien van een PVC vloer? Dan creëert u een uniforme en naadloze uitstraling die zich uitstrekt van uw woonkamer tot uw keuken en van uw gang tot uw toilet.

Maak een afspraak bij Hanze vloeren

Kortom, kies voor de duurzame en makkelijk te onderhouden vloer en trapbekleding van PVC in uw woning in Apeldoorn. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Bij Hanze Vloeren kunt u uw gewenste PVC vloer kopen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 038 – 792 01 39 of stuur een mail naar info@hanzevloeren.nl om een persoonlijk gesprek in te plannen in onze huiselijke showroom. Naast PVC vloeren kunnen wij u ook voorzien van andere vloerbedekking en raambekleding. Wij kijken ernaar uit om u te mogen adviseren en helpen bij het vinden van uw ideale PVC vloer. Vraag vandaag nog een offerte aan!

We hebben al vele PVC vloeren gelegd en trappen bekleed in o.a. IJsselmuidenMeppelDrontenGenemuidenZwolleDeventerHarderwijkLelystad, Biddinghuizen, Emmeloord en ver daarbuiten.