PVC vloer Biddinghuizen

Persoonlijk advies in onze showroom

Maak direct een afspraak

Op zoek naar PVC vloeroplossingen in Biddinghuizen? Breng een bezoek aan de prachtige showroom van Hanze Vloeren in het schilderachtige Kampen, waar u van het beste advies wordt voorzien. Onze showroom, gelegen op nog geen 20 minuten rijden van Biddinghuizen, biedt een uitgebreide selectie van prachtige PVC vloeren, variërend in prijs van € 45,- tot € 120,-. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan klaar om persoonlijk advies op maat te geven, volledig afgestemd op uw situatie. Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte op voor uw gewenste PVC vloer in Biddinghuizen. Het is tevens mogelijk om een offerte aan te vragen via onze website, waarna wij contact met u opnemen voor een persoonlijk adviesgesprek.


PVC: de ideale keuze voor uw badkamer in Biddinghuizen

PVC vloeren zijn bijzonder geliefd onder de bewoners van Biddinghuizen. Deze vloerbedekking is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes. Hierdoor is PVC een uitstekende keuze voor uw badkamer of toilet, omdat het bestand is tegen water en niet zal uitzetten zoals houten vloeren dat wel doen. U kunt zelfs overwegen om uw volledige huis te voorzien van een PVC vloer, wat resulteert in een naadloze en uniforme uitstraling die zich moeiteloos uitstrekt van uw woonkamer tot aan uw keuken, en van uw gang tot aan uw toilet.

Uitstekende keuze voor trapbekleding

Wist u dat PVC ook bij uitstek geschikt is als bekleding voor uw trap in Biddinghuizen? Naast geluidsabsorptie biedt PVC eenvoudig onderhoud en een lange levensduur. Met trots hebben we talloze trappen in Biddinghuizen bekleed met PVC, tegen prijzen variërend van € 900 tot € 2.000, inclusief btw. De kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie. Indien u de PVC vloer in uw woning in Biddinghuizen wilt laten installeren, bieden wij een professionele legservice die met uiterste precisie te werk gaat. Voorafgaand aan de plaatsing zorgen we ervoor dat de ondergrond volledig vlak is, wat resulteert in een verbluffend eindresultaat.

Een breed aanbod aan vloerbedekking

Om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten, kunt u contact opnemen via 038 – 792 01 39 of een e-mail sturen naar info@hanzevloeren.nl. Naast ons ruime aanbod aan PVC vloeren, presenteren wij eveneens diverse andere soorten vloer- en raambekleding. Bij Hanze Vloeren kunt u terecht voor een totaaloplossing. We heten u van harte welkom in onze showroom, waar u de ideale PVC vloer voor uw woning in Biddinghuizen kunt uitkiezen.

We hebben al vele PVC vloeren gelegd in o.a Kampen, IJsselmuidenMeppelZwolleGenemuidenApeldoornDeventerHarderwijkLelystad en Emmeloord.