PVC vloer Kampen

Specialist in PVC vloeren

Vraag direct een offerte aan

Heeft u voor uw woning in Kampen een mooie PVC vloer in gedachten? Dat kunnen wij ons bij Hanze Vloeren heel goed voorstellen. Want als specialist in PVC vloeren helpen we u dan ook graag bij het vinden van een goede vloer. In een persoonlijk gesprek in onze showroom aan de Betonstraat 7 in Kampen denken we graag met u mee. We geven u daarbij een passend advies over een mooie PVC vloer afgestemd op uw wensen. PVC, oftewel PolyVinylChloride, is een kunststof wat bestaat uit zout en aardolie. Een PVC vloer heeft een onderlaag, een tussenlaag en toplaag. De toplaag, waarin het motief is verwerkt, is voorzien van een laklaag voor een goede bescherming.

Waarom een PVC vloer een goede keuze is

U heeft al een PVC vloer voor uw huis in Kampen in gedachten, maar we vertellen u alsnog graag waarom PVC een goede keuze is. PVC is in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat en vinyl een sterke vloer en gaat daarom veel langer mee. Daar heeft u dus lang plezier van. Past u ook vloerverwarming toe in uw woning in Kampen? PVC is een goede warmtegeleider, waardoor dit de perfecte vloer is in combinatie met vloerverwarming. Door het relatief vlakke oppervlak is deze type vloer makkelijk in onderhoud en goed schoon te maken. Verder werkt een PVC vloer geluiddempend en dat is wel net zo prettig.

Professionele legservice

Zodra u in onze showroom in Kampen de ideale PVC vloer heeft gevonden, plannen we een afspraak met u in om de vloer te komen leggen. Onze professionele medewerkers van onze legservice zorgen ervoor dat de PVC er perfect bij komt te liggen. Wist u dat het ook mogelijk is om een trap met PVC te bekleden? Door PVC op de trap te leggen kunt u uw vloer mooi door laten leggen van uw gang naar boven. Zo creëert u een eenheid in uw woning met een mooie strakke afwerking. Een trap bekleed met PVC is ook nog eens simpel te onderhouden door er een vochtige doek overheen te halen.

Koop uw PVC vloer bij Hanze Vloeren in Kampen

Bent u overtuigd om uw PVC vloer te kopen bij Hanze vloeren in Kampen? Neem dan contact op via telefoonnummer 038 – 792 01 39 of stuur een mail naar info@hanzevloeren.nl. Dan plannen we graag een persoonlijk gesprek met u in om verder te praten over uw woonwensen in onze huiselijke showroom in Kampen. Want naast PVC vloeren kunnen we ook voorzien van raambekleding.

We hebben al veel PVC vloeren aangelegd in IJsselmuiden, Zwolle, Dronten, Biddinghuizen, Meppel, Genemuiden, Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Lelystad en Emmeloord, maar ook ver daarbuiten.