Over Hanze vloeren

Wij verzorgen vloerbedekking en raambekleding

Onze specialisten

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij heeft contact met u en coördineert het proces tot aan de uitvoering. 

Uitvoerder

Uitvoerder

De uitvoerder is het aanspreekpunt op de werkvloer. De uitvoerder organiseert alles op de werkvloer en werkt zelf ook mee! 

Stoffeerder

Stoffeerder

Onze vakkundige stoffeerder voert al uw wensen uit. Hij/zij verzorgt uw nieuwe vloer, van het egaliseren tot aan het leggen van de vloer. 

Leerling Stoffeerder

Leerling Stoffeerder

Wij bij Hanze Vloeren vinden het belangrijk om studenten het vak te leren. Daarom hebben wij ook een leerling stoffeerder in dienst. 

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Hanze Vloeren vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Hanze Vloeren tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland
Hanze Vloeren is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn particulieren, scholen, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Hanze Vloeren zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we continu op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Hanze Vloeren is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 70 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.