PVC vloer Dronten

Specialist in PVC vloeren

Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar PVC vloeren in Dronten? Breng dan een bezoek aan Hanze Vloeren in het mooie Kampen voor het beste advies. Onze showroom ligt op nog geen 20 minuten rijden van Dronten en is gevuld met prachtige PVC vloeren tussen € 45,- en € 120,-. Onze deskundige medewerkers geven u graag persoonlijk advies dat bij uw situatie past en maken een passende offerte voor uw PVC vloer in Dronten. U kunt ook een offerte aanvragen via onze website, dan nemen wij contact met u voor een persoonlijk adviesgesprek.

Uitstekende trapbekleding

Wist u dat PVC ook een uitstekende bekleding is voor uw trap in Dronten? Het absorbeert geluid, is makkelijk te onderhouden en gaat lang mee. We hebben al vele trappen in Dronten mogen bekleden met PVC voor prijzen tussen € 900 en € 2.000 inclusief btw, afhankelijk van uw wensen en situatie. Als u de PVC vloer in uw huis in Dronten wilt laten leggen, hebben wij een professionele legservice die dit met precisie voor u doet. Wij zorgen ervoor dat de ondergrond vlak is, voordat we de vloer leggen. Dit geeft het mooiste eindresultaat.

Pas PVC toe in uw badkamer in Dronten

Een populaire keuze onder de inwoners van Dronten is de PVC vloer, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook ideaal is voor natte ruimtes. Dit betekent dat een PVC vloer perfect geschikt is voor bijvoorbeeld uw badkamer of toilet, aangezien het bestand is tegen water en niet zal uitzetten, zoals houten vloeren wel doen. U kunt zelfs overwegen om uw hele huis te voorzien van een PVC vloer, waardoor u een naadloze en uniforme uitstraling creëert die zich uitstrekt van uw woonkamer tot uw keuken en van uw gang tot uw toilet.

Naast PVC vloeren ook andere vloerbedekking

Neem contact met ons op via 038 – 792 01 39 of mail naar info@hanzevloeren.nl om een afspraak te maken of te vragen naar meer informatie over onze dienstverlening. Naast PVC vloeren bieden wij ook andere soorten vloerbedekking en raambekleding aan, zodat u voor alles bij ons terecht kunt. Wij hopen u snel te verwelkomen in onze showroom om uw PVC vloer voor uw woning in Dronten uit te zoeken.

We hebben al vele PVC vloeren gelegd in o.a IJsselmuidenMeppelZwolleGenemuidenApeldoornDeventerHarderwijkLelystad, Biddinghuizen en Emmeloord.